Varzã muratã cu carne

Ingrediente: 300 g carne de porc, 300 g carne de viþel, 200 g cîrnaþi afumaþi, 1
kg varzã acrã, 100 g unturã, 1 pahar bulion, 1 ceaºcã smîntînã, 2 cepe, 1 vîrf
de cuþit de boia, cimbru.
Mod de preparare: În 50 g de unturã, se înãbuºã o ceapã tãiatã mãrunt împreunã
cu carnea tãiatã în bucãþi, boiaua ºi sarea necesara. Separat, se înãbuºã restul
de ceapã tãiatã mãrunt cu varza (adãugînd cîte puþinã apã caldã). Cînd toate
acestea sînt fierte, se toarnã varza peste carne, se adaugã bulionul, smîntîna
ºi cîrnaþii tãiaþi în felii subþiri ºi se mai lasã sã fiarbã cu mãrarul ºi
cimbrul tãiate mãrunt.