Sufleu de peste

Ingrediente: 1 kg de peste fiert (orice fel de peste), 2 linguri fãinã, 50 g
margarinã, 250 ml lapte, 5 ouã, cascaval ras, sare, piper.
Mod de preparare: Se unge o formã în care vom pune sufleul abundent cu margarinã
si se aprinde cuptorul, sã fie încãlzit cînd punem sufleul. Pestele se curãþã de
piele si oase, apoi se taie bucãþele mici. Separat, se preparã din fãinã, unt si
lapte un sos alb, care se amestecã cu pestele si se potriveºte de sare si piper.
Dupã ce s-a mai rãcorit, se amestecã cu gãlbenusurile puse pe rînd si, cînd
compoziþia s-a omogenizat bine, se adaugã albusurile bãtute spumã. Se toarnã
compoziþia, se presarã cu caºcaval ras si se pune la cuptor, la foc potrivit, sã
creascã si sã se rumeneascã frumos. Dupã aproximativ 30 de minute, sufleul este
gata. Se serveste din vasul în care a fost copt, cu sos de rosii.