Dovlecei la cuptor 2

Ingrediente:

3-5 dovlecei, 100-150 g de telemea, 100-200 ml de smintina, 50 g de unt, 2
oua, 50 g de faina, marar, piper, pesmet, sare

Mod de preparare:

Spalati dovleceii si puneti-i in apa clocotita cu o lingurita de sare.
Acoperiti vasul si lasati dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute.
Puneti-i apoi in strecuratoare, presati-i putin, dupa ce in prealabil
i-ati taiat in jumatati pe lung. Scoateti-le o parte din miez si umpleti-i
cu urmatoarea compozitie: brinza telemea sau cascaval ras, oua, faina,
smintina, piper si marar tocat. Asezati dovleceii intr-un vas uns si
tapetat si dati-l la cuptor cu foc potrivit timp de 30 de minute pina se
rumenesc.

Servire:

Se servesc presarati cu cascaval si stropiti cu smintina.