Mancare de varza cu carne

Ingrediente: O varzã, 600 g carne de porc, o lingurã unturã, o lingurã fãinã, 3 linguri smîntînã, o ceapã, mãrar, cimbru, sare.
Mod de preparare:
Ceapa tãiatã mãrunt, împreunã cu carnea tãiatã în bucãþi se înãbuºe într-o lingurã de unturã, adaugînd cîte puþinã apã cãlduþã. Cînd carnea a fiert mai mult decît pe jumãtate, se adaugã varza tãiatã ºi opãritã, sarea necesarã, roºiile tãiate în bucãþi, se adaugã mãrar ºi cimbru dupã gust ºi atîta apã caldã cît sã se acopere. Se fierbe la foc încet. Cînd toate sînt fierte ºi apa este potrivit de scãzutã, se adaugã fãina desfãcutã în puþinã sare. Se mai lasã 10-15 minute ºi se ia vasul de pe foc.